Skip to main content

DE MAGIE-ZONE

Magie. Wat betekent magie voor mij? Wat betekent magie voor jou? De Dikke Van Dale beschrijft magie als volgt:

ma·gie (de; v)

  • toverkunst: zwarte magie toverij met behulp van duivelse machten.
  • sprookjesachtig karakter: de magie van het Verre Oosten.

Veel meer duidelijkheid over de inhoud van het woord vinden we niet. Dat magie vrouwelijk is, ja dat hadden wij dames wel al langer door. Want van onze mannelijke medemens komt er maar zelden een romantisch initiatief (#mopje). Magie dien je dus zelf te creëren en niet enkel in een relatie… Speciaal voor jullie heb ik een kaartje ontworpen. Print het uit en kader het in voor jezelf of geef het weg als kaartje aan een bijzonder persoon.

Downloaden kan door met je rechtermuis op de afbeelding te klikken, kies dan voor afbeelding opslaan als en ga naar je afbeeldingen, druk op afprinten.

*** Magie. Ruik het. Voel het. Wees het.***

Voor mij is magie het moment dat ik besef dat ik even van de wereld ben geweest. Wanneer ik schrijf en teken kan ik uren verdwijnen en dat is voor mij persoonlijk dé definitie van magie.

Mille

 

Virginie Schoffelen

Author Virginie Schoffelen

More posts by Virginie Schoffelen

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Blog volgen

Blijf op de hoogte van de nieuwe blogposts!

%d bloggers liken dit: