Skip to main content
Blog 2022Joël BlockxVoorstelling

Laat los wat was. Heb vertrouwen in wat zal zijn.

By 28 februari 20227 Comments

Joël Blockx

Even voorstellen…

Geef je over aan wat is.

Hallo, ik ben Joël. Wonende te Laken, niet ver van zijne Majesteit, Koning Filip. Van het bouwjaar 1969.

Gepassioneerd door het creatieve en het overbrengen naar anderen toe. Zelf ben ik een creatieve duizendpoot. Op vele vlakken thuis. Het verleden loslaten en het nieuwe starten, daardoor werd ik een creatieve duizendpoot. Zo is boekbinden mijn passie, maar de laatste jaren heb ik me vooral op het schilderen gestort. Aquarellen, werken met acrylverf, … Tijdens de aquarelvakanties In Spa en Hooidonk heb ik het voorrecht om mijn kennis aan anderen over te brengen. Beginners en gevorderden komen allen aan bod, jong en oud. Voorzien van de nodige begeleiding en hulp. Ieder op zijn eigen tempo, met rustpauzes waar ze nodig zijn. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Telkens leer ik zelf ook nog enorm veel bij van de vakantiegangers. Wie wil mag al gerust starten met acrylverf. Tijdens mijn blogberichten zal ik het hier verder over hebben.

Laat los wat was.

Probeer los te laten wat was. Creatief zijn opent nieuwe horizonten. Het heelt mij. Doet uw ziekten en problemen even vergeten. Daar ga ik heb op mijn blog over hebben. Het helend karakter voor iedereen. Fouten bestaan niet. Iedereen heeft iets creatiefs in zich. Dat ga ik proberen aan te tonen. Ik geniet ervan. Samana bood mij de kans om een standbeeld voor hun te maken, veerkracht … verbondenheid … (het standbeeld staat links op de foto ????.

Creatief met beeld.

“Het voelt goed om in de juiste richting verdwaald te zijn.”

Heb vertrouwen in wat zal zijn.

Zelf heb ik enorme pijnen, de ene dag al meer dan de andere. Toch probeer ik elke dag iets te doen, met voldoende rustpauzes. Schrijven brengt mij ook enorm tot rust. Poëzie, … waarom niet? Mijn boodschap voor vandaag: “Heb vertrouwen in jezelf, iedereen heeft iets creatiefs in zich en het heelt pijnen en wonden”.

Ik kijk ernaar uit om jullie een volgend, helend blogbericht te schrijven.

Creatieve groetjes,

Joël

Joël Blockx

Author Joël Blockx

More posts by Joël Blockx

Join the discussion 7 Comments

Leave a Reply

Blog volgen

Blijf op de hoogte van de nieuwe blogposts!

%d bloggers liken dit: